-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

23 Eylül 2016 Cuma

Bebek Bakımı



Aloe Veranın faydalarını artık duymayan kalmamıştır zaten… Günümüzde cilt hastalıklarının yanı sıra kolesterolden şekere, sindirim sistemi rahatsızlıklarına kadar birçok alanda tedavi edici özelliğinden yararlanılıyor.

LR Firması da Aloe Veranın cildi yatıştırıcı ve tedavi edici bu özelliğini bebek ürünlerinde de kullanmış ve ortaya bebek bakımında gerekli olan başlıca ürünlerden oluşan bir seri çıkmış.

Aloe Vera Baby yumuşak bir bakım için hassas bebek cildine özel olarak geliştirilmiş, yüksek oranda Aloe Vera içeriği ve organik Aynısefa ekstresi ile hassas bileşenleri ile bebeklerin cildini yenileyip koruyan bir seri.

Serinin Mavi ve Pembe olarak 2 alt grubu var.

%30Aloe Vera içeren Mavi seri

Baştan aşağıya hassas bebek temizliği…

Bebeğinizin gündelik temizliğinde gerekli olacak ürünlerden oluşuyor. Paraben ve mineral yağlar içermiyor olması ve organik Aynısefa ve Aloe Vera içeriği ürünleri piyasadaki benzerlerinden ayıran başlıca özellikler.

Mavi Setin içeriğinde 3 ana temizleme ürünü var.
  1. Aloe Vera Baby Yıkama Kremi
  2. Aloe Vera Baby Köpük Banyosu
  3. Aloe Vera Baby Şampuan
%40 Aloe Vera içeren Pembe Seri

Hassas cilde yumuşak bakım…

Pembe seride bulunan ürünler bebek bakımının yanı sıra yumuşak yapısı ve yatıştırıcı özelliği nedeni ile hassas cilde sahip olan yetişkinler tarafından da tercih ediliyor.

Set bebek ürünlerinin dışında bir de anne adaylarının hamilelik süresince kullanabilecekleri kuru ciltlere yoğun nem sağlayan, Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını destekleyen Aloe Vera Mum Masaj Balsamı içeriyor. Bu balsamı doğum sonrası bebek masajında da gönül rahatlığı ile kullana bilirsiniz.

Pembe seri 4 bakım ürününden oluşuyor;
  1. Aloe Vera Baby Pişik Kremi
  2. Aloe Vera Baby Bakım Losyonu
  3. Aloe Vera Baby Yüz Kremi
  4. Aloe Vera Mum Masaj Balsamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ