-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

23 Eylül 2016 Cuma

Guido Maria Kretschmer



Designed by Guido Maria Kretschmer


Her iki koku da bünyesinde % 100 Guido Maria Kretschmer’i barındıryor. Biri kadınlar, biri erkekler için.

Modacı Guido Maria Kretschmer sonunda uzun zamandır beklediği hayalini LR ile gerçekleştirerek, ilk koku koleksiyonunu oluşturdu. Özel olan: Kokular tamamen Guido Maria Kretschmer‘ın karekterini yansıtıyor: modacı, showmen ve diğer insanların ruhuna dokunan biri olarak. 

„Sadece baştan çıkarmak istemiyorum, kalbe dokunmak istiyorum“ Guido Maria Kretschmer’in inancı bu. Bu düşünce parfümlerinde de bulunuyor: Detaylara aşık ve insan odaklı, bir klasik oluşturma potensiyeline sahip şıklığı , ayırt edilebilen tasarımcı imzası ile benzersiz.

Guido Maria Kretschmer


Oryantal ▪ Baharatlı ▪ Çekici

Enerji dolu Mandalina ve taze bergamot duyularından oluşan üst nota Guido’nun canlandırıcı karizmasını showmen olarak yansıtıyor.

Modacının hissedilir kalp notası: Hoş baharat kokusu, sardunya ve yüksek kaliteli kaşmir ile buluşuyor.

Alt nota Guido Maria Kretschmer’in kişiliğini yansıtıyor: sıcak vanilya’nın maskülin vetiver ve deri akortu ile birleşimi

Guido Maria Kretschmer


Çiçeksi ▪ Meyveli ▪ Alımlı ▪ Oryantal

Madalina, mürdüm eriği ve armuttan oluşan yumuşak üst nota Guido’nun showman kişiliğindeki samimiliği gibi baştan çıkarıyor. Zarif kalp notası ile gül, portakal çiçeği ve narin lotus çiçeği kendini bir bukette birleştiriyor.

Alımlı ve cazibeli alt nota Guido‘nun insanlara olan sevgisini öne çıkarıyor: Sandal ağacı, vanilya ve misk büyüleyici bir karışım oluşturuyor.

Parfüm Şişeleri


Modacı Guido Maria Kretschmer parfüm şişelerini de kendisi tasarladı. Aynı kendi moda çizgisi gibi, parfüm şişeleri de şık, zamansız ve benzersiz.Kadın parfüm şişesi dökümlü asil bir elbiseyi andırıyor. Erkek parfümü şişesindeki petekli yapı ışığın kırılmasını sağlayarak Guido Maria Kretschmer’in yanardöner yönünü sembolize ediyor. Her iki parfümde narin kumaşa sarılı halde şık kutu içerisinde satışa sunuluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ