-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

18 Eylül 2016 Pazar

Hakkımızda


LR Sağlık & Güzellik Sırları Blog sayfası 2016 Eylül ayı itibarıyla LR Bağımsız İş Ortağı olarak çalışmalara başlayan Pınar KILINÇ ve Abdullah KOÇ'a aittir. 

Blog sayfamız üzerinde şirketimiz LR hakkında, ürünler ve ürünlerin faydaları, kullanım bilgileri, kampanya ve güncel paylaşımlarımızı takip edebilir, sayfa içerisinde yer alan üye ol, iletişim kanallarını kullanarak fırsatlardan sizler de faydalanabilirsiniz. 

Ülkemizde network marketing hala tam anlamıyla oturmuş bir sistem olmamakla birlikte bunun en büyük nedenleri arasında geçmiş yıllarda yaşanmış olumsuz hadiselerin, art niyetli kişilerin saadet zinciri adı altında insanlarımızın düşüncelerini, hayallerini ve emeklerini suistimal etmeleri yatmaktadır.

Bu durumdan nasibini alanlar arasında bizler de bulunuyorduk. Ta ki içimizdeki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp, kendi gücümüze, yapabileceklerimize ve en önemlisi kendi içimizde yer alana bize karşı duran kendimize galip geldik, işte o zaman ön yargılarımızı da yıkarak bu alanda faaliyet göstermeye, hedeflerimize doğru koşar adım ilerlemeye başladık. 

Elbette bu ayağa kalkış sürecimiz dile olduğu kadar kolay olmayacak ve yaklaşık bir yıl kadar network marketing sistemini, Türkiye'de faaliyet gösteren firmaları ve ürünlerini, başarılı ve başarısız insanların mevcut durumunu gibi bir çok unsuru takip edip inceledikten sonra nihai kararı vermiş ve başlamış bulunduk. 

Bu blog sayfamızı hazırlamımızın temel nedenleri arasında da bizim yaşadığımız bu süreci ilgilenen, bu alanda çalışmak isteyen, para kazanarak hedeflerine, ideallerine daha hızlı ulaşmak isteyen bireylerin karar verebilmelerini kolaylaştırmak, aynı zamanda önyargılarını daha rahat yenebilmelerini sağlamak içindir. 

Bizler yaklaşık 4,5 yılını birlikte omuz omuza vererek iyi gününü de kötü gününü de birlikte göğüsleyerek bu günlere ulaşmış, farklı illerde ikamet ettikten sonra şuan bir süre için -ki bu süre en az 3 yıl gibi görünüyor- Balıkesir'de ikamet etmekteyiz. 

Abdullah Koç; Elazığ'lı, Üç üniversite, sıfır mezuniyet ile elinde sadece lise mezuniyeti olan, yaklaşık 13 yıl süreyle bir fiil ulusal ve uluslararası fon kuruluşlarına yönelik proje, proje ve yatırım danışmanlığı alanlarında çalışmalar yürütmüş, eğitim ve seminerler organize etmiş/vermiş ancak Eylül ayı itibarıyla tüm bu çalışmalarına nokta koyarak LR bünyesinde bağımsız iş ortağı olarak çalışmaya başlamıştır. 

Pınar Kılınç; Manisa'lı, İlk üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünü bitirdikten sonra ikinci üniversite olarak Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü okumaya karar vermiş ve halen eğitimine devam etmektedir. 

Ortak özellikler; 
- İstanbul sevdalısı, 
- Hayvansever ( 3 Köpek sahibi #Pera #Pertev ve Minik oğluş #Marvel )
- Girişimci
- İletişimi seven
- Hayallari ve idealleri olan iki sıradan insan... 

Ve söz kendini anlatmaya kalkınca ağırlaşıyorken fazlasını gelin birlikte oturup sohbet ettiğimizde konuşalım olur mu? 

Sevgiler. 
Pınar & Abdullah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ