-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

20 Eylül 2016 Salı

Ham Madde ve Kaynaklar





LR yaptığı ARGE çalışmalarının sonucunda, ürünlerinde yenilikçi, doğal ve birinci sınıf ham maddeleri kullanmaya özen gösteriyor. Bu yüzden hammadde konusunda, tecrübe sahibi kaynaklarla birlikte çalışıyoruz. Birinci sınıf kaliteye odaklı olduğumuzdan, kaynaklarımızı da sıkı bir kontrol altında tutuyoruz. Yüksek kaliteli hammaddelerin kullanıldığından emin olmak için, örneğin; her LR ürününün formülünü kabul etmeden önce, ürünün bileşimini kontrol ediyoruz. Tüm tedarik edilen hammaddeleri tek tek özel bir denetleme planından geçiriyoruz- Her grubu ayrı ayrı analiz edip, belgelendiriyoruz.

Ayrıca, yurtdışında yaptığımız ayrı üretimlerin, ulusal ve uluslararası yönetmeliğe uyum çerçevesinde olması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Çocuk işçiliğine, fazla çalışma saatlerine, zorla çalıştırma veya yetersiz iş güvenliği altındaki çalışmalara kesinlikle müsamaha göstermiyoruz. Örneğin Meksika’daki Aloe Vera Barbadensis Miller ürünümüzün distribütörlerinde olduğu gibi, kullanılan hammaddelerin kalite kontrolünün yanında, sosyal koşulların kontrolü de güvenli ve düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bunun yanında devamlı olarak SGS FRESENIUS Enstitüsü ile birlikte Aloe Vera ürünlerimizin içeriğini büyük bir titizlikle tarım veya böcek ilacı gibi maddelerinden her zaman korumaktayız. Böylece tarım alanlarındaki çalışma koşulları incelenmiş olmaktadır. 

En önemli kalite mührümüz “International Aloe Science Council (IASC)”’deki üyeliğimizdir. IASC özellikle bilim ve araştırmaları göze alarak Aloe Vera enstitülerinin menfaatlerini koruma amacıyla kurulmuş bir ulusal operasyon birliğidir. Bu operasyonun bir parçası olan“ Ahlaki Çalışma İlkeleri” ile IASC kalite standartlarını ve katı kurallarını iki yılda bir denetlenmesini sağlayan bir süreç geliştirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ