-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

21 Eylül 2016 Çarşamba

Microsilver Plus


Özel ve çok yönlü bakım

MICROSILVER PLUS, LR’ın tepeden tırnağa tüm vücut için sunduğu fonksiyonel bakımdır. MICROSILVER PLUS cilt bakım ürünlerimizin avantajları çoktur: Microsilver etken maddesi antibakteriyel, düzenleyici ve sağlamlaştırıcı etkilidir. Her bir cilt bakımı ürününün etkisi değerli ilave içerik maddeleri veya mineral bileşimleri ile birlikte optimize edilir. 

Microsilver’in çeşitli kullanım alanları

Microsilver çok sayıda vücut ve cilt bakım ürününde kullanılır. Diş hijyeni alanında hassas diş eti için olan ve ağız kokusuna karşı ürünlerde kullanılır. Microsilver, cilt kremlerinde cillteki kirleri ve sivilceleri giderir ve kuru, çatlak ciltte yardımcı olur. Microlsilver’den üretilen ürünlerle kepek ve vücut / koltuk altı terine karşı da etkili önlem alınabilir.

Microsilver nedir?

Microsilver, süngerimsi bir yüzey yapısına sahip olan nano gözenekli bir gümüştür (gümüş tozu, parçacık büyüklüğü yakl. 11,6 µm). Büyük ve aktif bir antimikrobiyolojik yüzeyi olan bu malzemenin etkisi MICROSILVER serisinin ürünlerinde cilt üzerinde kozmetik uygulama için ilk kez kullanılabilir hale getirilmiştir.

Saf mikro gümüş antibakteriyel, düzenleyici ve sağlamlaştırıcı etkilidir. Her bir cilt bakımı ürününün etkisi örneğin hidroksiapatit, defensil, ektoin, mineral taş özütü veya mineral bileşikleri gibi değerli ilave içerik maddeleri ile birlikte daha da güçlendirilir.

Cilt bakımı için neden LR'ın MicroSilver'ı tercih edilmelidir?

Çoğu rakip firmanın ürünlerinde koloidal gümüş (gümüş dispensiyonları, gümüş tuzları, gümüş proteinleri) kullanılır. Bizim kullandığımız süngerimsi yüzey yapısına ve her zaman eşit parçacık büyüklüğüne sahip olan nano gözenekli gümüş sadece cildin yüzeyinde tepkimeye girer. Kısmen aynı kullanım alanları için kullanılan kimyasal gümüş bileşiklerine (gümüş tuzları) kıyasla istenmeyen yan etkiler beklenmemektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ