-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

21 Eylül 2016 Çarşamba

Racine Q-10 Set


25 yaşından sonra cilt yaşlanması başlıyor ve cildinizi ne kadar erken desteklemeye başlarsanız yaşlanma etkilerini o kadar fazla geciktirebilirsiniz. Özellikle güneş ve cildi yeterince nem ile beslememek, ilk kırışıkların oluşmasına neden oluyor.

1.Adım Racine Cologen Serum

Küçük bir miktar alnınızın ortasından başlayarak dairesel hareketlerle içten dışa ve aşağıya doğru tüm yüz ve boyuna dağıtın.İki elinizi kullanarak ilgili bölgelerin kan dolaşımını harekete geçirin.Bu hareket alın bölgesinde oluşan ince kırışıklığın azalmasına ve cildin kolojen serumunu daha iyi emilmesine neden olur.Serum cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek genç yaşta kırışık oluşumunu önlemektedir.Yosunlardan oluşan bakım kompleksi cilde daha iyi nufüs ederek cildin nem oranını %50 artırmaktadır.Qenzym Q10 olarak bilinen bir madde olan Ubichinon,yıllardır A,C ve E vitaminleri gibi etkili bir biyokatalizör olarak adını duyurmuştur.Bu madde hücrelerde anında enerji üretimi sağlar.

2.Adım Racine Liposome Serum 

Yoğun serumu boyun bölgesinden başlayarak yukarı doğru dairesel hareketlerle hafif şekilde masaj yaparak sürün.Serumu cildinize hafif vuruşlarla yedirin..Bu şekilde lipozamlar cildi koruyan ve hücre etkisini destekleyen nemlendirici elementler olarak görev yapar.Cildiniz parlak,pürüzsüz ve daha genç bir görünüm alır.

3.Adım Zengin İçerikli Gece Kremi Q10

Cildin doğal yenilenmesini aktive ederek kırışıklığın önlenmesine yardımcı olur.İşeret parmağı ile burnun her iki yanına yapacağınız dairesel hareketler ile günlük yorgunluğunuzu azaltabilir ve bu şekilde alın bölgesinde oluşan yatay çizgilerin azalmasına yardımcı olursunuz.

Racine Emergy Day Cream
Cildinize nem sağlar ve günlük sabah bakımı içindir

Racine Emergy Nıght Cream
Cilt temizliğini yaptıktan sonra son olarak gece kremi ile sonlandırın.

Racine Q10 Göz Kremi 
Göz çevresindeki koyu halkalar ve kırışıklıklar içindir.kremin içersinde bulunan vitamin komleksi E,C ve A cildin doğal yenileme sürecini güçlendirerek serbest radikallere karşı korur.

Racine Rich Cream : 
E vitamini asetatı içerir kuru ciltler için uygundur

Racine Moısturıng Cream : 
Provitamin B5 ve E vitamiyle zengin içerikli UVA ve UVB ışınlarına karşı kouyucu normal ciltler için uygundur.

Racine Lıght Cream : 
Karma ve akneli ciltler için hafif krem jel nem verici,düzenleyici ve tahriş olmuş ciltte rahatlatıcı etki yaratır. Panthenol ve phlogorine içerir.

Racine Temizleme Köpüğü :
Kremsi yapıya sahip hafif köpük,cildinizi temizler ve makyajı çıkarır. A vitamini içeriği ile gözeneklerin sıkılaşmasını sağlar.her cilt tipine uygundur

Racine Tonik :
Cildi tazeleyen, alkolsüz ,bakıma hazırlayan hafif bir toniktir.provitamin B5 ve hamamelis ile rahatlatıcı etkiye sahiptir.

Racine Göz Makyajı Temizleyici:
Hassastır lens kullananlar için uygundur.su ile çıkan makyaj ürünlerinin temizliği için uygundur .

Racine Vücut Yağı : 
Oldukça kuru ciltler için zengin içerikli bakım.Cildi rahatlatır,masaj yağı olarakta kullanıma uygundur.A vitamini içeriğiyle cilt sıkılaştırmaya yardımcı olur.Vücut çatlaklarında etkilidir. Duştan sonra cilde masaj yapılarak yedirilir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ