-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

23 Eylül 2016 Cuma

Parfüm Konsepti



Starbox ve daha fazlası – Uluslararası koku uzmanlığı

Kokuların konsepsiyonu, LR Health & Beauty Systems şirketinde 25 yıldan fazla bir geleneğe sahiptir. Çok iyi koku kalitesi, yüksek kaliteli içerik maddeleri, yüksek oranda parfüm yağı ve onaylanmış uzun süreli tutunma süresi Starbox ve tüm diğer LR kokularının karakteristik özelliğidir. 

LR, bu özellikler sayesinde dünya çapında koku dizaynı alanında uzman bir partner konumundadır. Dolayısıyla, uluslararası starlar LR Starbox için kendilerine ait parfüm serisi yaratmak istediklerinde artık doğrudan LR ile irtibata geçmektedir. 

Bruce Willis, eşi Emma Heming-Willis ya da Karolina Kurkova – hepsi büyüleyici Starbox ailesinin bir parçasıdır, aynı Portekizli sempatik Cristina Ferreira ve ünlü moda tasarımcısı Guido Maria Kretschmer gibi.

LR’ın parfüm portföyü

LR, çok özel Starbox kokularının yanı sıra kendi ürettiği dizayn kokuları ve klasik kokuları (LR Classics) da sunar. Bu parfümlerden bazılar 15 yılı aşkın süredir en çok sevilenler listesinde zirvededir. Bu kokular için de şu geçerlidir: Küçük fiyata son derece yüksek kalite. LR ürün yelpazesi, güncel trendleri ve kısa süreli etkileri dikkate alan sezon ile ilgili özel kokularla tamamlanır. 

LR kokularını eşsiz kılan nedir?
  • Özellikle yüksek parfüm yağ oranı
  • “Dermatest“ tarafından kontrol edilen tutunma kabiliyeti
  • Çok özel Starbox kokuları - Neredeyse hiçbir koku üreticisinde LR'ın ürün yelpazesinde olduğu kadar Star kokusu yoktur
  • Dünyanın en saygın parfümerileri olan işbirliği
  • Çok iyi fiyat performansı
  • Eau de Parfum'den duş jeline kadar komple ürün yelpazesi
  • Alman kalite standartı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ