-->

Bizi sağ tarafta yer alan diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz...

23 Eylül 2016 Cuma

ZEITGARD 2




LR Zeitgard 2 Anti-Aging Cihazı, sıcak/soğuk metotlu ve titreşim seçeneğine sahip kırışıklık önleyici yenilikçi bir cihazdır.

Zeitgard 2 cihazı, etkili LR Anti-Aging ürünleri ile evde profesyonel ve tamamen derinlemesine bir bakım sağlar. Günde sadece 4 dakikalık kullanım ile cildiniz daha genç görünür ve kırışıklıklarınız azalır.

Zeitgard 2 bilindik üç dermotolojik uygulamayı tek uygulamada buluşturur:

1. Sıcak uygulama ile gözeneklerin açılması sağlanır. Bakım ürünlerinin etken maddeleri normal uygulamaya göre cildin katmanlarına daha derinlemesine işler.

2. Sonrasında cilt gözeneklerin kapanması için hassas bir şekilde soğuk uygulama gerçekleştirilir. Böylece Anti-Age uygulaması cilde tamamen nüfuz ederek cilt içerisinde en iyi etkiyi gösterir.

3. Zeitgard 2 sıcak ve soğuk uygulamayı destekleyen titreşim işlevine de sahiptir. Titreșim teknolojisi sayesinde cildi nemlendiren ve besleyen maddeler cilde derinlemesine işler. Cilt “enerji deposu” haline gelir ve tekrardan genç ve canlı bir hal alır.

Zeitgard 2’nin benzersiz özellikleri


Anti- Aging ürünleri cildin derin katmanlarında hapsolur ve tüm etkisini orada gösterir.
Titreşim işlevi cilt katmanlarını uyarır ve böylece etken maddeler cilt üzerine daha iyi dağıtılır.
Göz altı torbaları gibi cilt üzerindeki şişkinlikler, cilde sağlanan nem sayesinde azalır.
Sıcak/soğuk kombinasyonu ve titreşim işlevi ile cilde enerji sağlanır.

Zeitgard Anti-Age Sistemi Ürünleri


Zeitgard Anti-Age Sistemi ürünlerinin yoğun bakımı ile birlikte Zeitgard 2 mümkün olan en iyi sonuçlara ulaşır. Yüzdeki her bölge için özel olarak geliştirilmiş yüksek etken formüle sahip bu sistem, cilt için en iyi bakımı gerçekleştirir . Göz Serumu göz çevresindeki ince cilt tabakasına en ideal günlük bakımı ile etkili ve uzun süren bir nem sağlar. Alın ve yanak çevresindeki daha kalın cilt tabakalarında oluşmuş kırışıklıklar için geliştirilmiş Nemlendirici Jel Krem genç ciltler, Cildi Yeniden Yapılandıran Jel Krem de olgun ciltler için üretilmiş özel bir bakımdır.

LR’ın yenilikçi anti aging cihazı Zeitgard 2 ile ilgili olarak LR Araştırma ve Geliştirme Müdürü Dr. Andreas Kleinile 2016 ocak ayında yapılan röportajı aşağıda bulabilirsiniz.

LR: ZEITGARD 2 ürünümüzün benzersiz özelliği nedir?
AK: „ZEITGARD 2 Anti-Age Cihazı, dermatolojik olarak test edilmiş teknolojileri, yani termik teknolojiyi (sıcaklık ve soğukluk) ve masajı birbirine uyumlu şekilde kullanan ve herkesin kendi evinde kullanabilme imkânı sağlayan bir yeniliktir. Metal yüzeyin şekli ve büyüklüğü özellikle hassas göz bölgesi için ergonomik şekilde uygun hale getirilmiştir.”

LR: ZEITGARD 2 ürünümüzün Kozmetik sektöründeki önemi nedir?
AK: „Etkisiyle eşi bulunmayan bir üründür. Anti-Age ürünlerimiz, cildin alt tabakalarına artık daha etkin şekilde nüfuz edebilir halde. Soğuk termik uygulaması etken maddeleri aynı bir depoda tutar gibi cildin derinliklerinde saklar ve orada etkinin devamlı ortaya çıkmasını sağlar. Bu sayede cildin üst katmanlarına uygulanan bakım ürünleri en uygun seviyede işlev görmüş olur. ZEITGARD 2 ürünümüz kendini hızlıca ısıtıp, soğutma özelliğine sahip. Ürün, masaj işlevi sayesinde dakikada 12.000 titreşimle (= 200 Hertz!) Anti-Age etkisinin uzun süre kalmasını desteklemiş oluyor.“

LR: ZEITGARD 2 neden doğrudan satış için ideal bir üründür?
AK: „Yenilikler daima açıklanmaya ihtiyaç duyar ve bu durum perakende satışa göre çok açık bir avantaj sağlar! Eğitimlerde ve birebir görüşmelerde doğru kullanım şeklini gösterip, ürünün sahip olduğu diğer avantajları vurgulayabiliyoruz. Örneğin; dokuyu güçlendiren veya göz şişkinlikleri ve göz halkalarını gideren masaj işlevi gibi…“

LR: ZEITGARD markasının gelecekteki durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
AK: „Kozmetik alanında yenilikçi teknolojiye sahip bu modern cihazların gelişimleri tabii ki henüz bitmedi. Yani devam edecek – Merakla bekleyin!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tasarım Abdullah KOÇ